06 827 441 10

Over Foliant Bouw Scherpenzeel

Bij Foliant Bouw in Scherpenzeel dragen we altijd een flinke steen bij, slaan we de spijker op z´n kop en trekken we graag voor u de kar. Bouwprojecten tot een succes maken. Dat is onze passie!

Meer dan 20 jaar ervaring in de bouw

Foliant Bouw is in 2016 opgericht door Derco Methorst, een bevlogen ondernemer met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwwereld. Hij was timmerman, uitvoerder en groeide door tot directeur van een gerenommeerd bouwbedrijf. Totdat hij besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan met Foliant Bouw, calculatie, begeleiding en advies.

Veelzijdig

Het maakt niet uit of u aannemer, particulier, architect of ambtenaar bent. Iedere klant van Foliant Bouw profiteert van ons grote netwerk en onze kennis van de bouwwereld. Wij kennen de werkzaamheden, spreken de taal van de bouw en weten hoe aannemers denken en zaken benaderen. Op korte termijn advies of een calculatie nodig? Foliant Bouw kan snel schakelen.

Een greep uit onze dienstverlening:

 


Wat kan Foliant Bouw voor u betekenen? Geef uw wensen door of neem vrijblijvend contact met ons op.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Foliant Bouw? Zorg ervoor dat je ons op Facebook liked en schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.